Vuonna 2016 valmistunut Villa Metso sijaitsee rauhallisen ja erämaisen Kyynätjärven rannalla Asikkalassa, 135km Helsingistä. Täällä voit todella aistia luonnon rauhan ja silti nauttia kaikista mukavuuksista.

 Villa Metson päärakennus on arkkitehdin suunnittelema 113m2 moderni huvila. Yksitasoinen päärakennus mahdollistaa vaivattoman liikkumisen sisätiloissa. Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on kaksi vuodetta, jotka voidaan sijoittaa parivuoteeksi tai erilleen. Laadukkaassa keittiössä valmistat herkut isoon tai pieneen nälkään. Korkean olo- ja ruokailutilan tunnelmanluoja on kaunis muurattu takka, ja tilan suurista ikkunoista voit ihailla rauhallista järvimaisemaa. Päärakennuksessa on lisäksi wc, pukuhuone, kylpyhuone ja puusauna. Rakennuksen eteläpuolella on iso näköalaterassi, johon aurinko paistaa lähes koko päivän. Terassia reunustaa suuri nurmialue ja pihasta löytyy myös nuotiopaikka.

Järven rannassa sijaitsee Villa Metson hirsirakenteinen rantasauna ja saunatupa. Puulämmitteisessä rantasaunassa on mahdollisuus kokea tunnelmalliset ja lempeät löylyt. Nautinnon kruunaa pulahdus puhdasvetiseen Kyynätjärveen. Uimaan pääsee oman hiekkarannan tai laiturin kautta. Tuvassa on vuodesohva ja lämpöä antava takka, joten siellä on mahdollisuus yöpyä.

Loma Villa Metsossa on unohtumaton elämys. Ympäristön kauniit metsä- ja järvimaisemat sekä korkeatasoisesti varusteltu huvila tarjoavat upeat puitteet laadukkaalle vapaa-ajalle. Järven rannalla, keskellä luonnon kauneutta, sielu lepää ja mieli virkistyy.

Tervetuloa rentoutumaan!